Websites

Websites

Goed onderhouden, ontworpen en geoptimaliseerde websites zijn een vereiste om goed gevonden te worden en veilig online te zijn.
De kennis en tijd ontbreken vaak, waardoor je een slecht lopende website hebt. 

Webdesign

Met een goed ontworpen websites of webshops ben je niet alleen online, je kunt er ook meer uit halen. Je hebt namelijk de mogelijkheid om meer producten te verkopen, diensten te laten afnemen of nieuwe klanten te genereren met jouw bedrijf op het web. 

Skitter adviseert en ontwerpt een website die past bij jouw en je bedrijf. Door de website gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk te maken, creëren we een positieve gebruikerservaring, waarbij er meer conversie ontstaat maar ook meer bezoekers op af komen. 

Zie ook onze portfolio om voorbeelden te bekijken.

Wij maken websites met waarde.

SEO

Search engine optimalisation (SEO) ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd, zorgt ervoor dat websites beter vindbaar zijn, hoger in Google scoort en meer klanten trekt. Door zoekwoordonderzoek te doen en te kijken naar verschillende elementen van de website zorgt Skitter ervoor dat een website beter geïndexeerd wordt. Heb je al een website, maar wil je toch beter vindbaar worden? Neem contact met ons op, zodat wij je kunnen helpen.

Websites hebben ook onderhoud nodig.

Website onderhoudspakket

Velen vergeten dat websites ook onderhoud nodig zijn, waardoor een website opeens niet meer functioneert. Om websites online en veilig te houden is het raadzaam om backups en updates uit te voeren. Hiervoor heeft Skitter een backup- en update service en biedt verschillende onderhoudspakketten aan. Zo hoef je niet telkens een herinnering te krijgen dat je je website bij moet werken.

Kortom, Skitter neemt hierbij de zorgen uit je handen, zodat jij je kunt richten op de dingen die belangrijk voor je bedrijf zijn.

Een nieuwe huisstijl nodig of wil je meer uit social media halen?

Ontdek welke digitale diensten wij leveren.

Bedankt voor het invullen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.