Vormgeving

Vormgeving

Waarom is de vormgeving van je bedrijf belangrijk?

De vormgeving van een huisstijl vertelt wat over een bedrijf, merk of product. Het kan af en toe knap lastig zijn om te weten wat je nodig bent om meer klanten te werven, meer naamsbekendheid te creëren of je klanten te informeren. Skitter denkt met je mee en creëert de producten die jij nodig hebt om jouw doel te bereiken.

Naast het maken van logo’s, briefpapier, flyers of een complete huisstijl met handboek,
geeft Skitter ook vorm aan tijdschriften, folders, brochures, kranten, beursbanners, presentaties en interactieve pdf’s.

Huisstijl

Een huisstijl, ook wel visuele identiteit, is jouw visuele presentatie hoe jij met je bedrijf naar buiten treedt. Het logo, de kleurstelling, de lettertypen die gebruikt worden en andere visuele elementen maken daar deel van uit. Dit is erg belangrijk voor de herkenning van jouw bedrijf, merk of product of dienst. Een huisstijl zorgt uit eindelijk de vormgeving van je bedrijf.

Nog geen huisstijl?
Skitter kan een huisstijlpakket voor jou vormgeven.

Heb je al een visuele merkidentiteit, maar ben je nog een flyer of brochure nodig?
Geen probleem. Skitter werkt vanuit jouw huisstijl en stijl.

De vormgeving van jouw merk is de rode draad die doorloopt in jouw merkidentiteit.

Drukwerk

Om je merk uit te breiden ben je reclamemateriaal nodig, hiermee kan je klanten werven, informeren of juist aanzetten tot een actie.
Een folder of magazine kan het verschil maken. Met de juiste vormgeving van reclamematerialen krijg je veel meer klandizie. Skitter is hierbij jouw partner om een goed ontwerp te creëren en jouw doelen te bereiken.

Interactie

Om bij te blijven in deze interactieve wereld, geeft Skitter ook vorm aan interactieve pdfs of slides voor een presentatie.
Ben je een infographic nodig voor je product of wil je juist dat mensen zich aanmelden voor jouw dienst met een interactieve pdf?
Neem dan contact op via het formulier.

De vormgeving van je bedrijf is in goede handen bij Skitter. 

Enablemi huisstijl ontwikkeld door Skitter
vormgeving voor Enablemi

Website nodig of wil je meer uit je social media halen?

Ontdek welke digitale diensten wij leveren.

Bedankt voor het invullen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.