Portfolio

Wat klanten over ons vertellen

Al mijn opdrachten zijn in goede handen bij Skitter

Skitter verzorgt sinds 2016 naar alle tevredenheid de opmaak van ons puzzelblad. Eerst hebben ze naar aanleiding van onze wensen een stramien opgezet en vervolgens hebben we samen een strak proces ontwikkeld waarbij wij iedere vier weken de input aanleveren en Skitter er vervolgens een prachtig blad van maakt. Iedere deadline is heilig en de kwaliteit staat ook in hoog vaandel. Voor het maken van advertenties en andere éénmalige zaken kan ik ook altijd bij ze terecht. Ze zorgen altijd voor een goed product en weten hoe belangrijk deadlines zijn. Al mijn opdrachten zijn in goede handen bij Skitter.

Roniko

Denken met je mee

"Erg prettig dat de mensen van Skitter zo met je meedenken als klant. Daarnaast leveren ze goede service en werken ze hard mee om alle deadlines te halen: een fijne partner!"

Innolab Chemie

Voelt als een verlengstuk

"Skitter klinkt goed dacht ik jaren geleden toen wij op zoek waren naar een nieuwe partner in crime. Wat voor ons het allerbelangrijkste is flexibiliteit en aanpakken wanneer bij ons de druk hoog is. Dat hebben we absoluut gevonden bij Skitter. Het voelt als een verlengstuk van EventBranche, alsof we onze eigen vormgever in huis hebben."

Proef Media

Skitter, dé strategische partner bij het behalen van uw doelen.

Wij leveren gewoon op tijd wat je nodig hebt.

Skitter is Adviserend Duurzaam Kwaliteit Creatief Betaalbaar

Bornholmstraat 76
9723 AZ Groningen
050 750 15 91
info@skitter.nl