Is jouw website up-to-date?

NOODZAKELIJKE UPDATES EN BACK-UP VOOR JOUW WEBSITE

Als je een website hebt, is het belangrijk dat deze website ook technisch goed wordt bijgehouden. Dat voorkomt problemen als een onnodige vastloper of wellicht zelfs een crash of een hack. Met de nodige gevolgen als klantverlies of opdrachtverlies. Laat ons je helpen je website te onderhouden en maandelijks een back-up te maken.

Onderhoud aan WordPress en aan de bijbehorende plugins zorgt ervoor dat je website altijd in een omgeving draait die veilig, snel en up-to-date is. Daarom raden wij aan om altijd de beschikbare updates uit te voeren.

Een WordPress website die niet onderhouden wordt kan uiteindelijk gebruikt worden door hackers om spam de wereld in te sturen met jouw website als afzender. Ook kunnen hackers je website offline halen, vreemde tekens plaatsen of extra pagina’s aanmaken met reclame over onderwerpen die jij niet wilt. Dit wil je als bedrijf natuurlijk niet.

Wat als onverhoopt je website toch wordt gehackt, de website crasht tijdens het updaten van WordPress of een plugin of je hebt een fout gemaakt. Een back-up zorgt er dan voor dat je website snel weer online is. Wij raden daarom aan om maandelijks een back-up van je website te maken. Dit kan op verschillende manieren binnen WordPress. De meeste gebruikers zijn hier echter niet van op de hoogte.

Laat ons het werk voor jou doen

Daarom bieden we een support dienst aan. Op die manier weet je zeker dat, mocht er onverhoopt iets misgaan, je altijd beschikt over een back-up die wij voor je terug kunnen zetten en je dus snel weer online bent. We bieden 2 verschillende pakketten aan, al vanaf € 69,- per maand.

Support Basis

  • Maandelijks updaten WordPress + Plugins (inclusief vooraf maken van back-up en testen)
  • Extra maximaal 0,5 uur ondersteuning per maand
  • € 69,- per maand excl. BTW

Support Premium

  • Maandelijks updaten WordPress + Plugins (inclusief vooraf maken van back-up en testen)
  • Extra maximaal 2 uren ondersteuning per maand
  • € 159,- per maand excl. BTW

Wil je gebruik maken van onze back-up en update dienst? Neem contact met ons op! [email protected] of bel ons op 050 -750 15 91

Geschreven door
Angelique
Angelique
Traffic manager

Pagina inhoud

Bedankt voor het invullen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.